Hirdetés

Samuel L. Jackson is benézett végre a XXX 3 forgatására

|

Hirdetés

Eddig is tudtuk már, hogy a 2002-es akciósiker második folytatásában nem csak Vin Diesel, de Samuel L. Jackson is visszatér, de képi, illetve videós bizonyítékkal nem rendelkeztünk egészen eddig. Most azonban végre láthattuk, hogy ténylegesen munkába lépett - amint azt egy, a Vin Diesel Facebook-oldalán található videó is igazolja, melyen a tarkopasz, láthatóan lelkesedéstől fűtött színész arról áradozik, hogy mennyire meghatározó jelenség is Sam Jackson és mennyire értékes része ő ennek a filmnek. Oké, helyesbítsünk: a videó épp nem igazolja, hogy munkába lépett, lévén, hogy csak ül unott(?) arccal, fejét támasztva egy templomi jelenetnek megágyazó jelenet kulisszái előtt, de az alant látható képgalériánkban már egy közös képet is láthatunk, mely feltételezhetően két jelenet közötti kis szusszanás közben lett lőve. Mindenesetre Jackson továbbra is a cool-ság élő, sétáló szinonimájának tűnik. [gallery ids="85696,85697,85698,85699,85700,85701,85702"]

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.