Hirdetés

Thor: Ragnarok - Samuel L. Jackson is szerepelni fog benne?

|

Hirdetés

Idén elkezdődik a Marvel 3. fázisa az Amerika kapitány: Polgárháborúval, még idén ősszel jön a várva várt Doctor Strange, de már A galaxis őrzőinek a folytatását is elkezdték forgatni. (A sorozatokról nem is beszélve). Míg a DC retteg a bukástól, a Marvel szárnyal, mert van egy Kevin Feige a kabátujjában, amit bármikor elő tud rántani, ha nagy a baj, érdekes extrának meg persze még mindig ott van Samuel L. Jackson. Hivatalosan eddig három szereplőt erősítettek meg: Chris Hemsworth (Thor), Tom Hiddleston (Loki) és Mark Ruffalo (Hulk), de akadtak már pletykák a főgonoszról és Cate Blanchett szerepléséről is. A legújabbak szerint Smauel L. Jackson is visszatér, mint Nick Fury. Ez azért is érdekes, hisz Kevin Feige egyszer már elmondta, hogy a filmnek mindössze elenyésző része fog a Földön játszódni, így Fury sem kaphat túl sok játékidőt. Jacksonnak ezzel a szerződése is le fog járni, hisz 9 filmre írt alá. Ausztráliaban, a Village Roadshow stúdióban épp befejzte a munkálatokat a King Kong: Skull Island, amiben Hiddleston és Jackson is játszik, szóval nem sok idejük lesz otthon, mert lassan a Thor is ott kezd el forgatni, ahogy ígérték. Premier 2017. november 3-án.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.