Hirdetés

Samuel L. Jackson és Ryan Reynolds animációs sorozatban játszanak együtt

|

A két színész a Quibi szériájában vállalt szerepet.

Hirdetés

Samuel L. Jackson-t és Ryan Reynolds-ot először együtt a Több, mint testőr című filmben láthattuk, amit néztek és szerettek annyian, hogy már folytatás is készüljön hozzá. A két színész vicces duójára szerencsére nem kell a folytatás premierjéig várni, elvileg hamarabb is találkozhatunk velük, mégpedig egy animációs sorozatban - tudhattuk meg a Variety-től. 

Hirdetés

A sorozat címe Futha Mucka lesz (azt hiszem, ez nem igényel több kommentárt), az ötletadók és creatorok pedig Jim és Brian Kehoe lesznek, akiktől legutóbb a Szűzőrség című filmet láthattuk John Cenával (meglepően vicces és szórakoztató darab). És hogy miről fog szólni a Futha Mucka? Nos, lássuk, mit ír a hivatalos szinopszis:

Samuel L. Jackson és Ryan Reynolds szeretik egymást. Pontosabban, Ryan szereti Sam-et. Amikor Sam-et a Ryannel kapcsolatos érzéseiről kérdezték, azt mondta, nem tudja kommentálni a dolgot jelenleg. Amikor egy kisebb malőrt követően Sam Ryan gondozójává válik, furcsává válnak a dolgok. Ryan nagyon boldog, hogy Sam közelében lehet. Sam viszont nem tudja kommentálni a dolgot. 

Ennyiből érződik, hogy egy erősen a két színész közötti kémiára fog alapozódni a sorozat és nagyban fog támaszkodni Ryan és Sam interakcióira - amit az animációs forma csak még jobban elvihet egy szürreálisabb, vadabb irányba. A Futha Mucka a Titmouse Inc. égisze alatt készül (a Black Dynamite sorozatot is ők készítették), de egyelőre még nincs hír arról, hogy mikor is láthatjuk majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.