Hirdetés

Samuel L. Jackson is visszatér az Amerika Kapitány 2-ben!

|

Tegnap bejelentette Frank Grillo,hogy Crossbones-t fogja alakítani a folytatásban, ezek után szerencsére Samuel L. Jackson is megerősítette, hogy ő maga is visszatér Nick Fury képében!

Hirdetés

Chris Evans, mint Amerika Kapitány, Scarlett Johansson, mint Fekete Özvegy, Cobie Smulders, mint Maria Hill és  Samuel L. Jackson, mint Nick Fury is szerepelni fog a folytatásban. A pletykák szerint Steve Rogers a SHIELD-nek fog dolgozni. Az ellenfél Sebastian Stan, mint Bucky (Winter Soldier: Bucky túléli a zuhanást és az orosz hadsereg bukkan rá. A baleset következtében elveszíti az emlékezetét. Az oroszok olyan profi bérgyilkost képeznek ki belőle,aki speciális küldetéseket hajt végre és ekkor kapja a Tél Katona nevet) és Frank Grillo(Crossbones) lesz.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.