Hirdetés

Samuel L. Jackson ismét kínt vallat

|

Sokak kedvenc színésze most az Oldboy című film remake-jének stábjához csatlakozott.

Hirdetés

A remake stábja eddig meglehetősen foghíjas, egyelőre még csak az istenek tudják, mikor fog megjelenni. A filmet Spike Lee rendezi, és a munkálatok feltehetőleg ősszel fognak elkezdődni. Az eddigi tagok egyelőre Josh Brolin, Sharlto Copley és Elizabeth Olsen, a most csatlakozó Samuel L. Jackson pedig inkább nevével, mint játékával fogja hírdetni a filmet. Samuelnek ugyanis csak egy mellékszerep jutott - a Nincs határ című film után most is kínt fog vallatni, a hírek szerint pedig a főszereplő, Brolin fog üvöltözni Jackson kezei alatt. Az eredeti filmben kalapáccsal húzzák ki egyesével a főszereplő fogait, ebben a filmben azonban egy másik, fájdalmasabb, véresebb, kreatívabb megoldást fog választani.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.