Hirdetés

Samuel L. Jackson nem lesz benne a Vasember 3-ban

|

Egy interjúban mindenki Nick Fury-ja, azaz Samuel L. Jackson beszélt a Marvel 2.fázisában lévő tervezett megjelenéseiről.

Hirdetés

"Azt hiszem, hogy a következő alkalommal engem, mint Nick Fury-t a Captain America: The Winter Soldier-ben fogtok látni. Nem leszek benne a Vasember 3-ban. Ez egy önálló Vaember-film lesz. Lehet, hogy a Thor 2-ben sem fogok szerepet kapni." Jackson-nak állítólag kilenc filmes szerződése van. Láthattuk eddig mindkét Vasember-ben, a Thor-ban, az Amerika Kapitány-ban és a Bosszúállók-ban. A Vasember 3 tuti kimarad és lehet, hogy a Thor: The Dark World is. De elmondása szerint a Captain America: The Winter Soldier-ben megint benne lesz. Feltehetően visszatér a Bosszúállók 2-be is és voltak pletykák egy esetleges önálló Nick Fury-filmről. A megmaradt filmek közül a Galaxis Őrzői-ben is kaphat egy cameo-t és egy újabb Hulk-filmben is. Chris Evans-nek és Chris Hemsworth-nak hosszútávú szerződése van a Marvellel, Downey Jr.-nak meg lejár a Bosszúállók 2 után.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.