Hirdetés

Samuel L. Jackson Nick Fury-ként cameozni szeretett volna a Breaking Bad-ben

|

Mindezt Samuel L. Jackson egy rövid interjúban mondta el. Részletekért olvass tovább.

Hirdetés

Jackson ismét elmondta, hogy fogalma sincs még arról, hogy Nick Fury benne lesz-e a Marvel S.H.I.E.L.D. tv sorozatában, de még mindig azt reméli, hogy a szemtapaszos kém legalább egy "Charlie angyalai "típusú szerep fog kapni. Ezeken kívül azt is elmondta, hogy végig azt remélte, hogy amikor a Boszúállókat Albuquerque-ben forgatták, egy cameo megjelenést kaphat a Breaking Bad című sorozatban (magyarul Totál Szívás, Vince Gilligan által készített díjnyertes amerikai drámasorozat.) Mivel a Breaking Bad-et a mexikói Albuquerque városában készítik és története is ott játszódik, így a tv-nézők nagyon meglepődhettek volna. Hogy ott is Fury karakterét szerette volna, azt nem tudni, de valószínűleg igen. Ti milyen vicces, vagy éppen ellenkezőleg nem vicces megjelenést írtatok volna neki?

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.