Hirdetés

San Andreas 3D - Dwayne Johnson a temészet ellen

|

Dwayne Johnsonnak idén nagyon megy a szekér, olyan filmekben szerepelt, mint a G.I. Joe – Megtorlás vagy a Halálos iramban 6, most pedig a New Line stúdió szerződtette egy katasztrófafilm főszerepére.

Hirdetés

A majdani film címe San Andreas 3D, a története pedig a következő: Kaliforniát nagy erejű földrengés rázza meg. Johnsonnak az elpusztult vidéken kell átvágni, hogy megtalálja kislányát. A forgatókönyvet Carey és Chad Heys jegyzik majd, akik olyan alkotásokat tettek le az asztalra, mint pl. a Démonok között, a Vakító fehérség és a Viasztestek. Mivel a ”Szikla” eléggé elfoglalt mostanság a forgatást csak 2014 első felében kezdik meg. Ti várjátok a flmet vagy ez is csak egy újabb agyatlan katasztrófafilm lesz?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.