Hirdetés

San Andreas trailer - Dwayne Johnson a természet ellen

|

Hirdetés

Ha valaki azért kattintott, mert a GTA: San Andreas filmváltozatát várta, annak csalódást kell okoznunk, viszont aki a Roland Emmerich szellemiségét megidéző világösszeomlás miatt van itt Dwayne Johnsonnal a főszerepben, az jó helyen jár, pontosan ezt kapja a Törésvonal (San Andreas) képében. Brad Peyton (Utazás a rejtélyes szigetre) valószínűleg sokszor látta a katasztrófafilmek földi helytartójának műveit (lásd 2012 és Holnapután) és azt is tudja, hogy mi a legjobb megoldás arra, ha a természet megtorolja az elnyomást: Dwayne Johnson, vagyis a Szikla egy mentőhelikopter pilótájaként próbálja ex-felesége (Carla Gugino) segítségével megmenteni a lányukat (Alexandra Daddario) egy Kaliforniát megrázó masszív földrengéssorozat után. A San Andreas második trailere sokkalta többet mutat az elsőnél és ha megtekintettétek, megértitek majd, hogy miért gondoltunk egyből Emmerichre. A film május 28-án debütál hazánkban Törésvonal címmel, alább pedig a videó után a posztert is szemügyre vehetitek. https://www.youtube.com/watch?v=23VflsU3kZE

san-andreas-poster
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.