Hirdetés

Sandler a Drakula, és élvezi

|

Vámpír nagyon sokféle van, de ilyen még biztosan nem volt: Adam Sandler Drakulának állt. Csakhogy a rém, akit ő alakít, kicsit eltér a szokásostól.

Hirdetés

Egy isten háta mögötti kastélyban szállodát üzemeltet, ahol pihenni vágyó rémtársait látja vendégül. És egyúttal a világ csábításától óvja lányát, aki alig múlt százéves, ezért még ártatlan és naiv.
A Hotel Transylvania (Hotel Transylvania, hazai bemutató: 2012. október) animációs vígjáték, melyben Steve Buscemi-től Kevin James-ig Sandler szokásos vígjátéki társai kölcsönzik a hangjukat a rémeknek, maga Sandler pedig természetesen Drakulaként szólal meg. A rendező, Genndy Tartakovsky szerint azonban Sandler számára nemcsak az ijesztgetés volt a lényeg a filmben.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.