Hirdetés

Sandler feldolgozza a Három férfi és egy bébit

|

Vannak olyan filmek, amik cseppet sem kérnek abból, hogy feldolgozzák őket és egyenesen lázadnak a remake meg reboot szavak ellen - ilyen a Három férfi és egy bébi is.

Hirdetés

Az eredeti, 1987-es évjáratú klasszikusban a Tom Selleck, Ted Danson és Steve Guttenberg hatalmasat alakított és meg is akarták dobni az élvezeti faktort egy folytatással, de abból nem lett semmi. Sokáig hánykolódtak erre-arra a jogok, ám nagyon úgy tűnik, hogy Adam Sandler valahogy a bödön közelébe került és új ötlettel állt elő: mi lenne, ha feldolgoznánk a filmet új színészekel, de mindhárom férfi meleg lenne? A logikát ne keressétek a dologban, de Sandler leginkább a Nagyfiúkban is összeszokott David Spade-Rob Schneider-Chris Rick hármast látná szívesen a vásznon. Ő maga nem szerepelne benne, csupán producerként venne részt. Miért büntet minket ilyennel a sors?!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.