Hirdetés

Sandman-tévésorozat készül a kultikus képregény alapján

|

Méghozzá példátlan összegből jön a Netflixre.

Hirdetés

Neil Gaiman eredetileg hét éven keresztül futó Sandman-sorozata egyedülálló a képregények között, ami amellett, hogy óriási hatást gyakorolt a popkultúrára, a mai napig referenciapontnak számít, ha minőségi grafikus novellákról van szó. Hazánkban nemrég jelent meg az első húsz fejezetet tartalmazó keménytáblás kötet a Fumax jóvoltából, most pedig kiderült, hogy az elmúlt évek több sikertelen próbálkozását követően végre a képernyőkre is ellátogat a DC Vertigo leányvállalatának részeként megjelent történet.  

Hirdetés

Három évvel azután, hogy egy előkészületben lévő mozifilm lekerült a New Line napirendjéről, a The Hollywood Reporter információ szerint a Netflix megállapodott a Warner televíziós részlegével, hogy élőszereplős tévésorozatot készítsenek a Sandmanből. Ezen felül azt is megtudhattuk, hogy ez lesz minden idők legdrágább DC-sorozata, és habár a pontos összegre ezidáig nem derült fény, állítólag az HBO azért mondta vissza a megkeresést, mert túl drágának ítélte a produkciót.

A forgatókönyvet a Wonder Woman és A nagy fogás írója, Allan Heinberg jegyzi, aki egyúttal a showrunneri feladatokat is ellátja majd a sorozat kapcsán. Gaiman és David Goyer (Az acélember) ezzel szemben vezetőproducerekként fogják felügyelni a projektet. A tervezett premierdátum nem ismert, de egyelőre azzal is megelégszünk, ha most már tényleg sikerül feldolgozni a Sandmant.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.