Hirdetés

Sandra Bullock szerint a Beépített szépség 2-nek sosem lett volna szabad elkészülnie

|

Sandra Bullock egyenesen megbánta, hogy elvállalta a folytatást.

Hirdetés

Sandra Bullock Hollywood legkonzisztensebb színésznőinek egyike, de még így is belecsúszott egy-két stikli a pályafutásába. Persze színész vagy színésznő legyen a talpán, akinek nem akad olyan szerepvállalása, melyre később nem szívesen gondol vissza. Mindenesetre Bullock a napokban a Metro UK-nek adott interjút, mely beszélgetés során szóba került a Beépített szépség, és felvetődött a kérdés, hogy elkészül-e valaha is egy harmadik rész.

Hirdetés

Bullock őszintén elmondta a véleményét: 

"Ó istenem, nem, nem, nem. Már a második részt sem szabadott volna elkészíteni. Csak azért örülök annak, hogy megcsináltuk, mert Regina Hall-lal játszhattam, akit egyszerűen imádok. De ennek egy egyszeri történetnek kellett volna lennie. Hacsak nem készítenek egy előzményfilmet egy fiatal Gracie Hartról, amiben ő 10-11 éves, és kábé ugyanúgy viselkedik, mint a felnőtt Gracie Hart."

Ezt követően Bullock egy másik folytatást is felemlegetett, melynek elvállalását szintén megbánta így visszatekintve.

"Van egy film, melyre nem jött el senki, de mégis szégyellem, hogy benne voltam. Ez a Féktelenül 2. Ezt sosem rejtettem véka alá. Nincs semmi értelme. Adott egy lassú hajó, ami lassan közeledik egy sziget felé. Ez az, amit bárcsak ne vállaltam volna el, és a rajongók sem látták volna."

Utóbbi film ugyebár arról is híres, hogy Keanu Reeves nemes egyszerűséggel kioffolta a lehetőséget, miután elolvasta a szkriptet. Lehet, Bullocknak is figyelmesebben kellett volna olvasnia a sorok között.

Ti egyetértetek Bullockkal a két felemlegetett folytatás kapcsán?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.