Hirdetés

Saturn Awards 2011 - A nyertesek listája

|

Amit a többi nagyobb díjátadó nem tudott (vagy nem akart) véghez vinni, azt a Saturn Awards 2011-es kiadása megtette: az Eredet a legjobb sci-fi film díját zsebelhette be!

Hirdetés

37. alkalommal rendezték meg a Saturn Awards-ot, amelyen legtöbbször igazságosan osztogatják a díjakat, nem úgy, mint az Oscar-on vagy az MTV Movie Awards-on. Minden kategória legjobbjait értékelték, így eshetett meg, hogy az Eredet, az Engedj be, az Alice Csodaországban és a Toy Story 3 is stílusának legkiemelkedőbb alkotása lett. Külön öröm számomra, hogy életem egyik legkedveltebb filmje, az Eredet rengeteg díjat bezsebelt, így Christopher Nolan-é a legjobb sci-fi, a legjobb rendező, a legjobb forgatókönyv és a legjobb zene kitüntetése is, hell yeah! A teljes listáért tartsatok velünk a szünet után is...

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.