Hirdetés

Savages - Magyar cím és rövid sztori

|

Az Oliver Stone rendezésében készülő Savages megkapta a magyar címét, ezentúl Vadállatok néven kell keresnünk majd a mozikban és befutott a hivatalos szinopszisa is.

Hirdetés

Ben (Aaron Johnson), a békés és jólelkű buddhista, és legjobb barátja, Chon (Taylor Kitsch), az egykori tengerészgyalogos és zsoldos jövedelmező üzletet visznek Laguna Beachen –ők termesztik a valaha látott legjobb marihuánát. Emellett mindketten sajátos módon szerelmesek a különlegesen szép Opheliába (Blake Lively). Az élet idilli a dél-kaliforniai városban, amíg a mexikói Baja kartell úgy nem dönt, hogy a triónak társulnia kell velük. Amikor a kartell könyörtelen főnöke, Elena (Salma Hayek), és brutális behajtója, Lado (Benicio Del Toro) alulbecsüli a három barát közti megbonthatatlan köteléket, Ben és Chon – a korrupt DEA ügynök (John Travolta) megbízhatatlan segítségével – látszólag megnyerhetetlen háborúba kezd a kartell ellen. És így beindulnak az egyre kegyetlenebb heccek és manőverek az egymásnak ütköző akaratok és érdekek barbár csatájában. A filmet a Uip-Duna Film forgalmazza, hazai bemutató: október 4.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.