Hirdetés

Savanyított időutazás, avagy újabb őrültséggel készül Seth Rogen

|

Rick Sanchez után Seth Rogen is megtapasztalja, hogy milyen érzés savanyú uborkának lenni.

Hirdetés

Az életben csak pár dolog biztos. Az adózás, a halál, és hogy Seth Rogen néhány évente mindig előáll egy olyan őrült vígjátékkal, hogy ember legyen a talpán, aki nem köpi ki a tüdejét a nevetéstől. Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy olykor Rogennek is sikerült mellélőnie, - elég csak a nemzetközi botrányt kavaró, ám igencsak közepesre sikerült Az interjúra gondolni -, viszont legújabb komédiáját látva erre ezúttal igen kevés az esély. 

Hirdetés

Rogen legújabb filmjét, a találóan csak American Pickle névre keresztelt vígjátékot az eredeti tervek szerint még a Sony Pictures küldte volna a mozikba, azonban az élet végül úgy hozta, hogy a mozi végül az HBO Maxon lesz látható. Az American Pickle története már első hallásra is legalább annyira elvetemült, ahogy azt egy Rogen alkotástól elvárnánk, azonban erre talán senki sem számított. A történet szerint ugyanis Herschel Greenbaum (Seth Rogen) 1920-ban az Egyesült Államokba emigrál egy jobb élet reményében, ahol aztán egy munkahelyi balesetnek hála beleesik egy csemegeuborkák erjesztésére fenntartott kádba.

Az erjesztő anyagok hatására Greenbaum a jelenben ébred, ahol meglepve tapasztalja, hogy a világ igencsak megváltozott a hosszúra nyúlt szunyókálása alatt, és az egyetlen élő rokona a szintén Rogen által alakított ükunokája, Ben Greenbaum, aki programozóként keresi a kenyerét. A rendezésért Brandon Trost volt felelős, akinek noha ez lesz az első rendezői munkája, azonban Rogennel már korábban is dolgozott együtt, mint operatőr Az itt a vége és a Rossz szomszédság forgatása alatt. A főbb szerepekben Rogen mellett olyan neveket találhatunk, mint  Maya Erskine, Sarah Snook, Eliot Glazer, Jorma Taccone, Kalen Allen, Molly Evensen, Kevin O'Rourke, és Joanna Adler. 

Az American Pickle nyáron debütál majd az HBO Max kínálatában. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.