Hirdetés

Scarlett Johansson a Fekete Özvegy film helyzetéről mesélt

|

A színésznő ismét szóba hozta a potenciális önálló Fekete Özvegy filmet friss nyilatkozatában, és határozott lelkesedését fejezte ki.

Hirdetés

Az univerzum rajongói már hosszú ideje áhítoznak egy önálló Fekete Özvegy filmért, a legutóbbi hírek pedig végre némi reményt adtak arra, hogy ez megtörténhet. A Marvel Studos elnöke, Kevin Feige mondta el ugyanis, miszerint 2020-ig már nem, de utána van esély Natasha saját kalandjára, hisz ők is egy nagyon színes és remek karakternek tartják. Szerintem sokan egyetértünk ebben. Az sem volt titok, hogy az Özvegyet életre keltő Scarlett Johansson is nyitott lenne a produkcióra, újdonsült nyilatkozata pedig csak ezt csak tovább erősíti. 

Hirdetés

Szeretném, ha ez megtörténne a megfelelő körülmények között. Szerintem van egy csomó lehetőség a saját történetemre. Nagyon gazdag eredetsztorija van. Rengeteg helyre el tudunk menni - akár vissza Oroszországba. Felfedezhetnénk az Özvegy programot. Megannyi dolgot tudunk vele csinálni. Végre tényleg felfedezhetnénk, hogy ki is ő valójában, honnan jött és minek volt a része. 

Természetesen! Rengeteg nagyszerű dolog van Fekete Özvegy képregényes történetében, amit szívesen megnéznénk a nagy vásznon úgy, hogy közben mégis követné és illeszkedne a Marvel Filmes Univerzum jelenlegi idővonalához. Johansson kifejtette, hogy a film előzmény lenne-e vagy sem:

Ez is egy lehetőség. Rengeteg minden van a múltjában. Vagy nem... Lehetne valami más is. Hova mennek a Bosszúállók? Most titokban működnek. Mi történik utána? Mi történik, miután minden szétesik? Olyan sokféleképpen lehetne megközelíteni. Szerintem nagyon egyedi lehetne, egy egyedi hangulattal. Teljesen különböző lehetne bármelyik más önálló filmtől. Úgy gondolom, hogyha a rajongók eléggé szeretnék, akkor valószínűleg valósággá fog válni.

Scarlett, bízz bennünk - a rajongók eléggé szeretnék, pláne, hogy az Amerika Kapitány: Polgárháborúból kivágták Fekete Özvegy múltbéli jeleneteit. A színésznő elárulta, hogy beszélget a Marvel fejeseivel egy saját mozifilmről, illetve hogy hogyan viszonyul a karakteréhez egészen máig:

Igen, persze. Gyakran beszélek velük róla [az önálló filmről]. Bele kell illeszteni abba az elképzelésbe, ahová el szeretnének jutni. Sokat fektettem ebbe a karakterbe. A Marvel óriási hangsúlyt fektetett bele. Valójában még mindig akarom viselni azt a feszes szerkót. Nem tudom, hogy ez még mennyi ideig lesz lehetséges.

Habár konkrétumokat továbbra sem tudunk, önmagában már azt is elég jó hallani, hogy egy Fekete Özvegy film ötlete bizony szóban van a Marvelnél. Ameddig erre várunk, ne felejtsük el, hogy hamarosan megérkezik a Marvel Studios első női főszereplésű mozifilmje Marvel Kapitánnyal, akit az Oscar-díjas Brie Larson fog vászonra vinni. Legközelebb Stephen Strange karakterével találkozunk a mozikban, pontosan november 3-tól nézhetitek meg a Benedict Cumberbatch főszereplésével érkező kalandot hazánkban. 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.