Hirdetés

Scarlett Johansson Hillary Clintont fogja eljátszani?

|

Nem régóta tudni, hogy James Ponsoldt felkérték, hogy rendezze meg a Hillary Clintonról szóló életrajzi filmet, melynek címe "Rodham".

Hirdetés

Ponsoldt épp a tökéletes főszereplőt keresi, és olyan lehetséges nevek hangzottak fel, mint Scarlett Johansson, Reese Witherspoon, Jessica Chastain és Amanda Seyfried.

"Egytől egyig csodálatos színésznők. Nagyon szerencsések vagyunk, hogy rengeteg jó színészt érdekelnek ezek a szerepek. Irigylésre méltó helyzetben vagyunk,"-állította Ponsoldt. "Függetlenül az emberek politikai hovatartozásától, vagy hogy hogyan vélekednek Hillary Clintonról, nem találsz olyat aki megkérdőjelezné az ő inteligenciáját és vezetését. Egy csodálatos színésznőt akarok, aki képes ezt megtestesíteni."

A tervek szerint a film a 2016-os elnökválasztás környékén jelenne meg, ezzel is népszerűsítve Clintont. Maga a történet Hillary Rodham fiatalkorába kalauzol el, amikor a fiatal ügyvédnek választania kell a Fehérházba tartó egyenes út és szerelme, Bill Clinton között.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.