Hirdetés

Digitálisan felújítva kerül mozikba a Schindler listája

|

Így még biztosan nem láttátok Steven Spielberg kultikussá vált, megrendítő mesterművét: felújítva, nagy vásznon.

Hirdetés

Az 1993-ban megjelent Schindler listája vitathatatlanul a filmtörténelem egyik legkiválóbb alkotása és Steven Spielberg egyik - vagy talán a - legjobb rendezése, amely úgy mutatja be a holokausztot, ahogy semmi más - nem véletlenül jutalmazta az Akadémia hét Oscar-díjjal is a Thomas Keneally "Schindler bárkája" című regényén alapuló megrendítő történetet. 

Hirdetés

A film 25. évfordulója alkalmából a UIP-Duna Film 2019. január 27-én vasárnap, a Holokauszt Nemzetközi Emléknapján újra mozikba küldi a Schindler listáját, ráadásul digitálisan felújított változatban, feliratosan, Steven Spielberg bevezetőjével. Tudunk mutatni hozzá előzetest is: 

Amint kiderül a vetítések pontos időpontja és hogy mely mozik tűzik műsorukra a digitálisan felújított klasszikust, azonnal jelezzük nektek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.