Hirdetés

Schwarzenegger akciófilmekkel folytatja

|

Annak ellenére, hogy gyermekkorunk akciócsillaga már jócskán a korban van, sorra vállalja el a friss akciófilmek fő és mellékszerepeit. Vajon csalódást okoz majd a rajongóknak, vagy folytatja szárnyalását akció kategóriában?

Hirdetés

Először Sylvester Stallone hívására fogadta el A feláldozhatók folytatásának egyik szerepét, amely az első résszel ellentétben sokkal komolyabb lesz, mint egy cameo. Már ekkor tudni lehetett (és korábbi pletykákból is), hogy az Osztrák Tölgy több szerepet is elvállal majd, de mindenki arra gondolt, hogy visszafogott, korához illő szerepeket vállal majd be. Ezt meghazudtolva Schwarzi először aláírt a The Last Stand című akcióra, majd felröppent a hír, miszerint folytatása lehet a Két tűz között-nek, most pedig arról esett szó, hogy ő lehet a főszereplője a Black Sands-nek is. A projektet a Kardhal írója, Skip Woods körmölte, a rendezői posztot Scott Waugh és Mike McCoy hozza felszínre, a sztorit pedig bátran nevezhetjük a Kommandó tiszteletbeli folytatásának. A Black Sands forgatása 2012. április elsején kezdődik és ez nem áprilisi tréfa.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.