Hirdetés

Schwarzenegger is csatlakozik az új Predator filmhez?

|

Hirdetés

A 20th Century Fox megbízásából Shane Black (Durr, durr és csók, Vasember 3, Rendes fickók) egyengetheti a következő Predator útját, amely a jelenlegi ismereteink szerint szimplán csak The Predator névre hallgat, a forgatókönyvét pedig Fred Dekker (Robotzsaru 3, Mesék a kriptából) írta. Nemrég megkaptuk a film első poszterét és a hivatalos dátum is kiderült, azonban a szereplőkről még nem esett szó. Máig. Mivel hírek szerint a The Predator nem rebootnak, hanem inkább afféle folytatásnak ígérkezik, ezért talán egy-két ismerős arcot is viszont látunk majd (már akik túlélték a korábbi részeket), akik közül a rajongók az 1987-es, legelső Predator (Ragadozó) film főszereplőjét, Arnold Schwarzeneggert szeretnék a leginkább viszont látni akárcsak egy cameó erejéig is. Lehetséges, hogy a rajongók imái meghallgatásra találtak, ugyanis erre utal Schwarzenegger nyilatkozta, amit a The Arnold Fans honlapnak tett:

Még nem beszéltem erről vele [Shane Black-kel], de hamarosan együtt ebédelünk majd. Csak előbb letudom az Arnold’s Sport Festivalt, a The Apprentice-t és a többi dolgot. De találkozni fogok vele. És ha lesz valami új hír, akkor természetesen tudatni fogom veletek. Hamarosan lesz egy meeting a Conan kapcsán is, a projekt előrehaladásáról.
Mivel Black új filmje, a Rendes fickók májusban bemutatkozik, ezért valószínűsíthetően a következő rendezése a 2018. március 2-re belőtt The Predator lesz, noha a forgatás kezdetének idejét továbbra sem ismerjük.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.