Hirdetés

Schwarzenegger feszít a Kung Fury 2 legújabb forgatási képén

|

Szelíd emlékeztető arra, hogy ez a film is érkezik majd.

Hirdetés

A 2015-ös Kung Fury című rövidfilm nagyot ment mind a kritikusok, mind az átlagnézők körében. Teljes mértékben felvállalta és rá is kontrázott trash mivoltára, tobzódott a nyolcvanas évek VHS-esztétikájában és tette ezt teljesen szimpatikusan, anélkül, hogy kontraproduktív lett volna a végeredmény. Adta magát, hogy majd folytatás is készül, annak pedig csak örülni tudunk, hogy ez egész estés lesz, ahogy amiatt is izgatottak vagyunk, hogy a filmbeli elnököt maga Arnold Schwarzenegger formálja majd meg. A jelek szerint elég vagány lesz a szerepében. 

Hirdetés

Schwarzenegger egyébként a tegnapi nap folyamán, azaz július negyedikén (amit az amerikai nép piros betűs ünnepként tart számon) posztolta a tárgyalt képet, mintegy emlékeztetve bennünket nem csak a jeles napra, de arra is, hogy mi van készülőben. Lássuk a képet: 

Lássuk be, kevés vagányabb dolog van annál, mint hogy Arnie egy csillagos-sávos lobogóval a kezében áll a törmelékeken, arcán olyan elszántsággal, amelytől vélhetően még egy jól felfegyverzett náci hadsereg is összetojná magát. A példa nem véletlen egyébként, hiszen a történet szerint a David Sandberg által megformált Kung Fury-nek és csapatának magát a Kung Führer-t, azaz Adolf Hitlert kell majd megállítania abbéli tervében, hogy leigázza az emberiséget.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


A filmben a színész az Amerikai Egyesült Államok elnökét játssza majd, rajta kívül pedig láthatjuk még David Hasselhoffot egy férfiként, aki autóvá tud átalakulni, valamint Michael Fassbender-t és Alexandra Shippet is. A bemutató dátuma még nem konkretizálódott, csak annyit tudunk, hogy a 2022-es év folyamán láthatjuk majd. A Kung Fury 2 David Sandberg és Tyler Burton Smith forgatókönyve alapján, David Sandberg rendezésében és a B-Reel, a Laser Unicorns, az Argent Pictures, valamint KatzSmith Productions nevű cégek égisze alatt készül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.