Hirdetés

Schwarzenegger Terminátorként viccelte meg a rajongóit

|

Hirdetés

Arnold Schwarzenegger ismét bizonyságot tett kiváló humoráról. Odaállt ugyanis viaszbábunak sminkelve, teljes Terminátor-szerelésben a hollywoodi Madame Tussauds panoptikumban, és hagyta, hogy a rajongók odabújjanak hozzá fényképezkedés céljából. Aztán hirtelen átölelte őket, amitől a frász jött mindenkire, aki csak a közelben tartózkodott. Ezzel a mókának még nem volt vége. Arnie nekivágott Hollywood utcáinak is, és a szembejövő ártatlan gyalogosokat erre szólította fel: Jöjj velem, ha kedves az életed! Ez a mondat minden Terminátor-filmben elhangzik, a legújabb epizódban, a Terminator: Genisysben azonban már Sarah Connor (Emilia Clarke) mondja a meglepett katonának, Kyle Reese-nek (Jai Courtney), akit az ő megmentésére küldtek vissza a jövőből. A fenti tréfában az a legszebb, hogy Arnie nem a saját új filmjét népszerűsítette, hanem egy jótékonysági alapítványt, amely értelmes iskola utáni elfoglaltságokat szervez a diákoknak. Kincs minden perce, nézzétek: https://www.youtube.com/watch?t=163&v=w81g199L8YA /UIP-Duna Film/

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.