Hirdetés

Artemis - a Han Solo spin-off helyett egy másik sci-fit készítenek el A LEGO-kaland alkotói

|

Andy Weir, A marsi írójának új regényét filmesíti meg Phil Lord és Christopher Miller.

Hirdetés

Phil Lord és Christopher Miller párosa A Lego-kaland után megtalálta következő projektjét. Az Artemis című sci-fi regény megfilmesítésén dolgoznak majd, amely még csak most novemberben fog megjelenni annak az Andy Weir-nek a tollából, akinek A marsit (vagy ha az átnevezett filmadaptációt nézzük, a Mentőexpedíciót) köszönhetjük. Ezt talán méltó fájdalomdíjnak gondolják azért, hogy nem készíthették el a saját elképzelésüket a Han Solo eredetfilmmel kapcsolatban. 

Hirdetés

A fülszöveg szerint az Artemis egy Jazz Bashara nevű bűnöző történetét követi nyomon, aki Artemis, a Hold első és egyetlen városának lakója. Artemisben azonban nem éppen ideális az élet, hacsak éppen nem milliomosként tengeti ott az ember a mindennapjait, szóval Jazz úgy gondolja, hogy egy kis ártalmatlan csempészéssel nyugodtan felturbózhatja a bevételeit - hamarosan azonban rá kell döbbennie, hogy akaratlanul is belecsöppent az Armetis irányításáért folyó törvényen kívüli küzdelmekbe.  

A filmváltozat kiadója a 20th Century Fox lesz és bár a forgatókönyvírót még nem jelentették be, de a produceri feladatokat Simon Kinberg és Aditya Sood látják majd el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.