Hirdetés

Scorsese filmet készíthet Mike Tyson-ról

|

Hirdetés

Tavaly már pedzegette a világháló, hogy a Wall Street farkasa írója, Terence Winter forgatókönyvet készít egy ismeretlen című Mike Tyson mozihoz, amelynek Jamie Foxx lehet a főszereplője, de azóta csend honolt a projekt körül. Most viszont mozgolódás van, méghozzá Foxx-nak köszönhetően, aki a következőket árulta el a The Breakfast Club-ban a Mike Tyson filmmel kapcsolatban:

Elmentem a Paramounthoz Mike Tyson-nal és meg fogom csinálni a sztoriját. [...] Martin Scorsese-vel az élen. Ez lesz az első bokszolós filmje a Dühöngő bika óta.
Bár hivatalos közlemény még nem érkezett a Mike Tyson projektről, Foxx elmondása alapján nagyon úgy hangzik, hogy Scorsese csatlakozott a csapathoz. Már csak azt reméljük, hogy egy őszinte életrajzi darabot kapunk tőlük és nem söpörnek semmit az asztal alá. Persze ilyen rendezővel ez nem fenyeget minket.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.