Hirdetés

Scorsese már forgatja De Niróékkal a The Irishman-t

|

Joe Pesci mosolyog, úgyhogy mi is mosolygunk.

Hirdetés

Martin Scorsese legújabb filmjét, a The Irishman-t joggal várjuk: egyrészt, egy új Scorsese-film mindig eseményszámba megy, másrészt pedig újra együtt dolgozhat olyan arcokkal, akiknek karrierjével több ponton egybeforrt az övé. Ez utóbbira pedig immáron képi bizonyítékaink is vannak, ugyanis a film forgatása megkezdődött, a Nagymenők reunion-t pedig lesifotók rögzítették.

Hirdetés

A jelenleg New York-ban forgó The Irishman forgatásáról Chris Evangelista újságíró lőtt pár képet, így most megvizsgálhatjuk, hogy például Joe Pesci-nek hogy megy mostanában a mosolygás:

Egy másik képsorozaton már De Nirót magát is megcsodálhatjuk a rendezővel, amint éppen az instrukciókat hallgatja. 

Bizsergető érzés, ugye? Pontosan 22 év telt el úgy, hogy ők hárman nem készítettek közösen filmet (az 1995-ös Casino volt a legutolsó), Joe Pesci ennek tetejébe 11 éve kerüli a mozgóképet, úgy kellett kicsalogatni őt önkényes nyugdíjazásából. De nem ez az egy érdekessége a projektnek: a direktornak ez lesz az első produkciója, melyet a Netflix-szel közösen készít és a második olyan, amiben a speciális effektusok fontos szerepet fognak játszani. A Leleményes Hugo 3D-s kirándulása után ugyanis ezúttal az ILM segítségével fogja fiatalítani főszereplőit - ugyanazzal a technikával, amelyikkel Brad Pittről is eltüntették a ráncokat a Benjamin Button különös élete című filmben. 

A The Irishman Charles Brandt I Heard You Paint Houses című regénye alapján készül, amelyben a szerző írja le beszélgetését Frank "The Irishman" Sheeran-nel, melyet a halálos ágyán bonyolított le a hírhedt gengszterrel. A forgatókönyvet Steve Zailian írja, míg az operatőri munkára a Némaság-ban is jól bevált Rodrigo Pietót kérte fel a rendező. Egyetlen bökkenő csupán, hogy minderre még 2019-ig várnunk kell. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.