Hirdetés

Scorsese 'The Irishman' című filmje 2018-ban érkezik

|

Úgy tűnik, hogy valamikor 2018 végén érkezik a film, Robert De Niro és Al Pacino főszereplésével.

Hirdetés

Májusban érkezett a hír, hogy Scorsese végre utat talált megvalósítani egy már jó ideje szóban lévő tervét, a The Irishmant. A sztori Charles Brandt bűnügyi regényén alapul, melynek címe "Hallom, szobafestő vagy!", ami Frank "The Irishman" Sheeran igaz történetét mondja el. Ő egy a maffiának dolgozó bérgyilkos volt, aki Jimmy Hoffa eltűnésének és halálának titkait őrizte.

Hirdetés

A forgatókönyvet Steve Zaillian írja, aki korábban a New York bandáinál dolgozott együtt Scorsese-vel. A korábbi hírek szerint Al Pacino és Robert De Niro lesznek a főszereplők, és az a pletyka járja a szerepekről, hogy ilyen Benjamin Button-effektussal próbálják majd őket a flashback jelenetekhez megfiatalítani. Joe Pescit is felkérték, de a jelek szerint ő továbbra is inkább a nyugdíjban maradást választja.

Most úgy néz ki, hogy Scorsese 2018 második felére datálja az Irishmant, ami nem meglepő, ugyanis idén valamikor még ki kellene jönnie a Silence-nek is, amiről ritkán kapunk híreket (például a pontos dátumot sem tudjuk még), valamint egy Sinatra biopic is tervben van már egy ideje a direktornak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.