Hirdetés

Scott Adkins ismét egyszemélyes hadsereget játszik a Wolf Warriorban

|

Hirdetés

Köszönhetően annak, hogy a kémfilm zsáner fokozatosan szorítja ki a mainstreamből a klasszikus akciófilmeket, Scott Adkins neve sokkal kevesebbeknek csenghet ismerősen, mint mondjuk Jean-Claude Van Damme-é a 90-es évekből, pedig ugyanabban a közegben "alkotnak" mindketten. A relatív ismeretlensége ellenére Scott Adkins azonban jó úton jár ahhoz, hogy idővel az ő neve is bebetonozódjon az akciófilm alaphősei közé. Szeptember 1-től kerül ki az USA-ban DVD-re, illetve Blurayre a Wolf Warrior című film, melynek akcióorgiájából Scott Adkins is kiveszi a részét. A Wolf Warriort Jacky Wu rendezte, aki maga is szerepel a filmben Nan Yu, Kyle Shapiro, Dahong Ni és Kevin Lee társaságában. Ez egyébként Jacky Wu második rendezése, melyben ezúttal a Kínai Speciális Erők egy Leng Feng nevű őrmestert tartanak fogva (akit Wu maga játszik), miután az megtagadott egy parancsot. Azonban a Wolf Warriors nevű szervezet szemet vet az őrmesterre, ahogy egy korrupt zsoldos csapat is, akik bosszúból akarnak végezni vele.

Scott Adkins egyébként talán maga is érzi, hogy bővítenie kellene rajongói bázisát, ugyanis a jövő januárban érkező Criminalban is viszont láthatjuk majd olyan nevek mellett, mint Gal Gadot, Ryan Reynolds, Gary Oldman, Kevin Costner vagy Tommy Lee Jones. Remélhetőleg élni fog ezzel a vissza nem térő lehetőséggel, és meg tudja csillogtatni színészi képességeit. Addig is tekintsétek meg az ízelítőt, melyet kidobtak a Wolf Warriorból.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.