Hirdetés

Scott Eastwood csatlakozott a Halálos Iramban 8-hoz!

|

Hirdetés

Hamarosan megkezdödik a következő Halálos Iramban mozi forgatása, melynek keretén belül több egzotikus helyekre is ellátogatnak majd a készítők. Amit már biztosan tudunk, hogy Charlize Theron lesz a film főgonosza, valamint hogy a Trónok harcából ismert Kristofer Hivju lesz a jobbkeze. Természetesen a már jól megszokott csapattagok is mind visszatérnek, úgy mint Vin Diesel, Dwayne The Rock Johnson, Tyrese Gibson, Michelle Rodriguez és az előző részből megismert Jason Statham. A mai napon viszont tovább bővült a szereplőgárda, ugyanis Scott Eastwood egy nagyon fontos szerepre szerződött le a filmben. Sajnos a színész karakteréről egyenlőre nincsenek információk, így azt sem tudjuk, hogy Domék vagy az új főgonosz oldalán fog-e állni. Scott Eastwood, a legendás színész / rendező Clint Eastwood fiát idén olyan alkotásokban láthatjuk majd, mint az augusztusban érkező Öngyilkos Osztagban, valamint a szeptemberben érkező Snowden mozifilmben. A Halálos Iramban 8 pedig 2017. április 14-én érkezik a mozikba, F. Gary Gray (Straight Outta Compton) rendezésében. Nektek van elméletek, hogy milyen szerepre szerződhetett le a színész?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.