Hirdetés

Scott Pilgrim vs. The World - folytatás várható?

|

Bár a hazai debütálás még jóval messzebb van (december végén), Scott Pilgrim külföldön már a nyár végén bemutatkozott, így a filmet végignézve és pár pletykát meghallgatva farkast kiáltanak.

Hirdetés

A Scott Pilgrim vs. The World külföldi kollégáink szerint egész jóra sikerült, a Rottentomatoes-on 81%-on áll 222 kritika alapján, ami nem is rossz teljesítmény. Nem régiben felröppentek olyan pletykák is, hogy Edgar Wright direktor úr a bevételeket tekintve szívesen összehozna egy folytatást, amelynek lehetősége a filmben is megvan, hiszen a végén egy a játék folytatását jelző számláló az egyes karakternél megáll, ergo esélyes lehet egy következő Scott Pilgrim alkotás. Hazai megjelenés egyébént december 30.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.