Hirdetés

Elhunyt Scott Wilson, a The Walking Dead Hershelje

|

A zombis sorozatból is ismert színész 76 éves volt.

Hirdetés

A színész ügynöke erősítette meg, hogy szombaton, 76 éves korában, Los Angeles-i otthonában hunyt el Scott Wilson, akinek halálát leukémia okozta. 

Hirdetés

Scott Wilson 1967 óta tartó pályafutása során olyan filmekben bukkant fel, mint az 1974-es A nagy Gatsby, az 1995-ös Ments meg, Uram! és a Dredd bíró, az 1997-es G.I. Jane, a 2001-es Pearl Harbor, a 2003-as Az utolsó szamuráj vagy éppen a 2007-es Kegyenc fegyenc, de szerepelt olyan sorozatokban is, mint a Helyszínelők, a Harry Bosch, a Damien és a The OA. Legismertebb szerepe a The Walking Deadhez volt köthető, amelyben Hershel Greene-t alakította (aki egyébként visszatér a sorozat új, kilencedik évadjában). A széria készítői a lehető legkedvesebb szavakkal emlékeztek meg róla: 

Nyugodjék békében!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.