Hirdetés

Scream! néven egy új magyar streamingszolgáltató indult

|

A platformon a független és mainstream horrorfilmek, illetve thriller és sci-fi művek lesznek elérhetőek.

Hirdetés

Scream!, azaz magyarra fordítva Sikoly néven indul el Magyarország új streamingplatformja az ADS Filmek jóvoltából. A hivatalos közlemény szerint a Scream! lesz az első hazai horror-thriller-sci-fi streaming szolgáltató, mely egyszerű, felhasználóbarát, illetve megfizethető hozzáférést biztosít a felsorolt műfajok szerelmeseinek - de természetesen a hangsúly a névből fakadóan a horroron lesz.

Hirdetés

Az előfizetés havi díja 990 forint, ám az induláskor több kedvezmény is várja az első érdeklődőket: egyrészt a kezdeti regisztrációt követően 7 napig ingyenesen használható a platform. A felület egyelőre csak webalkalmazáson keresztül érhető el, de a honlap GYIK részlegénél az olvasható, hogy már készülnek a natív appok is, szóval bárhol megtekinthetőek lesznek a filmek. Jó hír lehet a nem Magyarországon élő magyarok számára, hogy az előfizetők az Európai Unión belül bárhol és bármikor streamelhetik a tartalmakat. 

A tervek szerint havonta 5-10 új filmmel fog jelentkezni a SCREAM!, melyeket akár szinkronosan is megtekinthetünk. A platformon jelenleg olyan gyöngyszemeket is meg lehet találni, mint a Sosem voltál itt, a Fehér éjszakák, a Gyilkos tudat, az Oldboy és a Vonat Busanba, de akadnak igazán elszállt cuccok is, elég csak a Sharknadóra, a Jurassic városra vagy a 25. birodalomra gondolni.

Az ígéretek szerint ráadásul hamarosan olyan alkotások kerülnek fel, mint a Willy mesevilága, a 2067: Időhurok, a Démoni, az A hangok, a Véres vakáció és Az utolsó hívás. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.