Hirdetés

Sea of Trees - Előzetesen Matthew McConaughey új drámája

|

Hirdetés

Úgy fest, hogy Japán híres/hírhedt öngyilkos erdeje, az Aokighara kellően felkapott lett filmes körökben, ugyanis Natalie Dormer horrorja után Matthew McConaughey és Ken Watanabe is tesz egy kis kiruccanást a helyiek "kedvenc" öngyilkossági helyszínén, igaz a rémísztgetés helyett a drámáé és a sorstragédiáké lesz a főszerep Gus van Sant (Good Will Hunting, Milk) új filmjében. A sztori egy amerikait (McConaughey) követ nyomon, aki felesége (Naomi Watts) halála után látogatja meg az öngyilkos erdőt, ahol összefut egy sorstársával (Watanabe), akivel végül együtt próbálnak kijutni a rengetegből. A mozit még tavaly mutatták be Cannes-ban, de széleskörű bemutatóról azóta sem lehet tudni, ami nem csoda, ugyanis a kritikák csúnyán elbántak vele (imdb-n is 5,2 csillagon áll jelenleg). Most a See of Trees kapott egy elég furcsa tónusú, japán előzetest, amelyet az elején Watanabe konferál fel, mivel a szigetországban április végén esedékes a premierje. Úgy fest, hogy McConaughey karrierfeltámasztása most ideiglenesen vakvágányra futott, de bízzunk benne, hogy ez csak egyszeri alkalom volt. https://www.youtube.com/watch?v=Q7rl3SOwDtw

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.