Hirdetés

Sean Bean a Devils Peak című thrillerben

|

Sean Bean tipikusan az a színész, akit leginkább karddal az oldalán láthatunk, és aki szinte az egyik filmjében sem ér el a stáblistáig, még jóval az előtt elhalálozik. A Devils Peak-ben azonban nem fog!

Hirdetés

A Trónok harcának sztárja aláírt a Devils Peak című adaptációra, ami Deon Meyer regénytrilógiájának legelső részén alapul. A sztori középpontjában egy Benny Griessel (Sean Bean) nevű nyomozó áll, akinek fájhat a feje egy roppant kemény ügy miatt: valaki sorra végzi ki a bűnözőket és elítélteket, azonban nehezebb a nyomára akadni, mint a szélnek. Griessel-t eközben magánéleti gondok is gyötrik, alkoholproblémái mellett egy drogkartell terjeszkedésének súlya is az ő vállát nyomja. A produceri feladatokat a District 9 producere, Michael S. Murphey látja el, a finanszírozást a Kalahari Pictures végzi. A forgatás szeptemberben veszi kezdetét, és ha bejön a Devils Peak a nézőknek, akkor elkészülhet a regénysorozat további két része, a 13 Hours és a 7 Days adaptációja is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.