Hirdetés

Seann William Scott szerint ma már nem készülhetne el az Amerikai pite

|

Stifler megformálója elmondta, szerinte miért nincs már igény erre a stílusra.

Hirdetés

Az első Amerikai pite film több mint 20 évvel ezelőtt, 1999-ben került a mozikba és óriási sikert aratott. Világszerte 235 millió dollárt termelt, jöttek is a folytatások, melyek szintén szépen hoztak a konyhára. A tíz évvel ezelőtti negyedik rész, az Amerikai pite: A találkozó is 234 millió dollárnál állt meg.

Hirdetés

A franchise talán legismertebb arca a nagyszájú Stfiler, az őt alakító Seann William Scott pedig a napokban meglepő nyilatkozatot tett a Jake's Takes című műsorban.

"Egy barátommal beszélgettem a témáról és mondtam neki, hogy ma már nem készíthetnéd el az Amerikai pitét. Akad néhány olyan dolog abban a filmben, amit ha megtennél, simán letartóztatnának és börtönbe zárnának. Sokat gondolkodom az efféle vígjátékokon, ezek csinálták meg nagyrészt a karrierem, de nem látom, hogy ma már erre lenne igény. Persze lehet tévedek. Az ilyen stílusú filmek is lehetnek szórakoztatóak, de úgy gondolom, hogy manapság az emberek, engem is beleértve, jobban értékelik az okos, szellemes, jól megírt humort, mintsem ha valami túl van tolva."

Az Amerikai pite filmekben valóban akadnak olyan jelenetek, melyek kicsaphatják a biztosítékot, de ha elkészülne az ötödik felvonás, hasonló humorral, az eredeti stábbal (melyre utaló pletykákat lehetett olvasni) az tényleg nem lenne sikeres? Ti mit gondoltok erről?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.