Hirdetés

Semmi esély rá, hogy elkészüljön a Függetlenség napja 3

|

Inkább örömhírként kezeljük, hogy nem próbálnak meg több bőrt lehúzni szegény Függetlenség napja filmekről.

Hirdetés

A Függetlenség napja: Feltámadás olyannyira rossz szájízt hagyott maga után, hogy a folytatás tervét látszólag hamar el is vetették. Pedig Roland Emmerich rendező eleinte nagyon bízott benne, hogy több filmet is sikerül kipaszírozni a felélesztett franchiseból, de Dean Devlin producer elmondása szerint erre semmi esély sincs.

Hirdetés

Hiába volt lelkes a rendező, a gyenge kritikai teljesítmény elriasztotta a nézőket a moziktól így jóval kevesebben voltak kíváncsiak a 2016-os filmre, mint azt a stúdió szerette volna. Az világos, hogy nem indult be azonnal a folytatás készítése és, ha Emmerich mégis össze akarja hozni valahogy, azt már Devil nélkül kell tennie:

"Nem tudom, nem tudom [hogy lesz-e harmadik]. Annyi biztos, hogy személy szerint nem tervezek még egyet csinálni."

A második film befejezése egyértelművé tette, hogy a rendezőnek az volt a terve, hogy a folytatásban elhagyjuk a Földet és intergalaktikus közegbe evezzünk. Ez az elképzelés azonban egyelőre mindenképpen csak álom marad.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.