Hirdetés

Megkapja a befejezését a Sense8

|

A sorozat végül mégis lezárul, hála a rajongóknak.

Hirdetés

Ritka lehetőség adatott meg a Sense8 rajongóinak, ugyanis júniusban - mint derült égből a villámcsapás - jött a hír, hogy a Netflix törölte a Wachowski-testvérek sorozatát, a Sense 8-et. Leginkább az érdemi nézettség hiányára, valamint a magas gyártási költségekkel takaróztak, ami egy a világ több pontján játszódó szériánál különösen megtudja dobni a büdzsét. Emellett persze igazán megosztóra sikeredett a mű, és legalább annyi rajongója van, mint amennyi ellenzője, de ez Wachowskiéknál már megszokott. A rajongók pedig - ahogy az lenni szokott - petíció írásba kezdtek, hogy legalább egy érdemi befejezést kapjon a sorozat, ha a második évad úgy ért véget, ahogy. Imáik meghallgatásra találtak.

Hirdetés

A Netflix kétségtelenül nem hagyományos szolgáltató és noha mostantól ők is nagyobb svunggal fogják törölni a kevésbé sikeres sorozataikat (mint tették ezt Bazz Luhrmann zenés The Get Downját), a gyártó bebizonyította, hogy figyelnek a rajongók hangjára, akik rekordmennyiségben írták alá a petíciót.

A twitteren ugyanis bejelentették, hogy készül a 2 órás végső epizód, habár azt még nem tudni pontosan, hogy mikor, de vélhetően 2018-ban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.