Hirdetés

Set Up - Willis, Walker és 50 Cent együtt?

|

Bruce Willis és Paul Walker is tárgyalásokat folytat 50 Cent-tel együtt a Set Up stábjának egy-egy helyére, az író/rendező Mike Gunther első nagy játékfilmje lenne ez.

Hirdetés

A Variety szerint az akció-thriller középpontjában egy baráti társaság áll, akik egy halálos gyémánt rablásba keverednek. A magazin szerint a három színésszel legalább egy középszerű filmet összehozhat Gunther akkor is, ha pocsék rendezőnek bizonyul, ha pedig mégis sikerül neki egy belevaló akció-thrillert összehozni, nagy jövő számíthat rá. Mellesleg Willis jelenleg a The Cold Light of Day-en dolgozik, a Looper és a Ten up című dráma mellett. Paul Walker következő projektje a Június 10-én érkező Halálos Iramban 5.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.