Hirdetés

Setét Torony - A Warner passzolta, új stúdió a láthatáron

|

Már éppen úgy alakult, hogy a Ron Howard, Brian Grazer és Akiva Goldsman triónak sikerül összehoznia a Setét Torony filmadaptációját, de ismét falba kellett ütközniük.

Hirdetés

Először a Universal Pictures stúdió mondott nemet a költségvetésre, majd a Warner Bros. szerényebb költségvetéssel bár, de tárt karokkal vára őket és akkor a Setét Torony végre finanszírozóra lelt. Az akkori terv szerint 2013 elején már kezdődhetett is volna a forgatás Russell Crowe főszereplésével, azonban a Howard-Grazer-Goldsman trió újabb nehézségbe ütközött: a Warner is nemet mondott a tervezetre, állítólag a továbbra is magas költségek miatt. A Stephen King írta Setét Torony széria nyolc kötetből áll, amit Howardék három mozifilmben és egy sorozatban képzeltek el, azonban a Variety értesülései alapján egyik sem jött össze idáig. Időközben a Deadline tudni véli, hogy a Media Rights Capital komoly tárgyalásokat folytat a Setét Torony megfilmesítéséért, mivel az MRC társalapítója, Modi Wiczyk rajong Stephen King könyveiért. Amint bármilyen esemény történik a Setét Torony környékén, azonnal beszámolunk róla.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.