Hirdetés

Setét Torony - Casting hírek

|

A Da Vinci-kód vászonra adaptálása után Ron Howard újabb nagy fába vágta a fejszéjét: a Stephen King írta Setét Tornyot konvertálja át regényből mozgóképre. De kikkel együtt?

Hirdetés

Howard megerősítette, hogy nem egy válogatást tartottak már főszereplő ügyben, és végül ügynökökön keresztül meg is lett a két "mákvirág", Viggo Mortensen és Javier Bardem személyében. Az MTV megkeresésére Brian Grazer producer úr elmondta, hogy egy hétenbelül bejelentik a női főszereplő, Susannah Dean kilétét is. King állítása szerint mindig Angela Bassett-et képzelte el Susannah-nak, de a kiadó jelenleg Naomie Harris-t favorizálja. Hamarosan megtudjuk, hogy a végjátékban is Harris bizonyul-e nyerőnek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.