Hirdetés

Seth Gordon készítheti el a Pixelst

|

A Patrick Jean által készített népszerű rövidfilm meghódította Adam Sandler szívét is, aki azonnal megszerezte a megfilmesítési jogokat és eljátszhatja a főszerepet is.

Hirdetés

Patrick Jean hatalams fantáziával megáldva elkészítette a Pixels című rövidfilmet, ám az abból készült mozifilmet már nem ő fogja dirigálni, hanem a frissen kiszivárgott infók alapján Seth Gordon (Förtelmes főnökök, Négy karácsony) ülhet a rendezői székben. A Tim Herlihy által korábban jegyzett forgatókönyvet pedig nem más dolgozza át, mint a Kémes hármast és a Kellékfeleséget író Tim Dowling. A főszerepet érthető módon maga Adam Sandler hozza, de arról még nem nyilatkozott senki, hogy a mozi hűen követi-e a rövidfilm cselekményét, vagy mi is lesz pontosan a hivatalos sztori. Erre még várnunk kell.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.