Hirdetés

Seth Gordon rendezheti az Uncharted-ot

|

A számítógépes játékokból készült filmek az utóbbi időben relatíve háttérbe lettek szorítva a képregényfilmek által, de ki tudja, talán a trend hamarosan megfordulni látszik. Talán épp az Uncharted lesz a nyerő?

Hirdetés

Az Uncharted egy népszerű számítógépes játék, melyet már egy ideje igyekeznek tető alá hozni az illetékes producerek. Egy ideig úgy volt, hogy David O. Russell dirigálja majd, de csak nem mozgott előre a projekt. Egészen mostanáig? Nem jelent semmit, de talán mégis valami előrehaladást jelent az, hogy újból előhúztak egy rendezőt a varázskalapból - ezúttal Seth Gordon-t - akivel talán jutnak valahová. Seth Gordon, aki eddig inkább komédiáival hívta fel magára a figyelmet (Förtelmes főnökök, Személyiségtolvaj, Négy karácsony) most a legesélyesebb a rendezésre, jelenleg vele tárgyalnak a fejesek. Érdekes választásnak tűnik, tekintve, hogy az Uncharted egy kalandjáték, melyben egy Nathan Drake nevű kincsvadász kalandjait meséli el (aki a játék szerint Sir Francis Drage egy leszármazottja).

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.