Hirdetés

Seth Rogen beindította a Preacher marketingjét

|

Hirdetés

Az AMC gondozásában készülő, nagy sikerű Preacher képregénysorozat adaptációja, magyar címén Prédikátor a modern televíziózás egyik legjobban várt projektjének számít. Garth Ennis és Steve Dillon szeretett alkotását Seth Rogen és Evan Goldberg adaptálja a képernyőkre. A sorozat Jesse Cutler, egy texasi prédikátor groteszk történetét tárja elénk, aki kényszerből kötődik egy Genesis nevű lényhez. A lény istenszerű hatalommal és magas dózisú gonoszsággal látja el főhősünket. A projekt egy ideje már készülőben volt, ma pedig a bejelentés óta először jelet is adott magáról. Rogen a Twitteren osztotta meg az első posztert az AMC új produkciójáról. A tweet eredetileg tartalmazta a 2016. májusára időzített megjelenési dátumot is, de a szöveg ezt a részét indokolatlan módon törölték, viszont aggodalomra semmi ok, ugyanis a csatorna egy teljes évadnyit kért a sorozatból. Itt láthatjátok Rogen tweetjét: http://twitter.com/Sethrogen/status/641693712796545024/photo/1 A plakát tökéletesen illeszkedik a sorozat témájához, ugyanis nem a vallás megkérdőjelezése a fő célja, inkább az azt gyakorló emberek viselkedését és szociális befolyásolhatóságának boncolgatását tartja fontosabbnak. A májusi kezdés ésszerű döntés lenne, hiszen április környékén ér majd véget a The Walking Dead 6. évada, szóval a hörgő holtak után azt a figyelmet kapná, amit megérdemel. Dominic Cooper mellett Joseph Gilgun, Elizabeth Perkins, W. Earl Brown, Anatol Yusef és Lucy Griffiths szereplése nagy elvárásokat állít a sorozattal kapcsolatban, de annak a ténye, hogy Rogen, Goldberg és Sam Catlin közösen készítették a forgatókönyvet biztosan nagy tömeget fog a képernyők elé ültetni a pilot debütálásakor. Azért, hogy ízelítőt adjon a hangulatból, Rogen kiposztolta azt a country zenét, amely a legfőbb inspirációt adta a főszereplő karakterének megalkotásakor: https://twitter.com/Sethrogen/status/641678520717021184?ref_src=twsrc^tfw

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.