Hirdetés

Seth Rogen és Joseph Gordon-Levitt újra együtt komédiázik

|

A 50/50-ben remekül együtt dolgozó páros visszatér egy karácsonyi mókázás keretein belül, méghozzá az előbb említett film rendezőjével, Jonathan Levine-al.

Hirdetés

Az elméletileg karácsony körül érkezendő (hogy melyik karácsony, az persze még nincs tisztázva, de feltételezhető, hogy idei) vígjáték a jó öreg "együttműködés" jegyében születik. A Sony nemrégiben kiütötte a többi stúdiót a nyeregből, így az lett a forgatás vezetője és terveik szerint idén nyáron már el is kezdhetnék a felvételeket. A történet három gyerekkori barátról fog szólni, akik újra találkoznak New York-ban az évi karácsonyi szokásaiknak megfelelően. Gordon-Levitt és Rogen lesz természeten a banda 2/3-a, a harmadik személyt azonban még homály fedi. Az egyelőre cím nélküli film forgatókönyvét szintén Jonathan Levine írta.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.