Hirdetés

Seth Rogen nem dolgozik többé együtt James Francóval

|

A zaklatási vádak állnak a háttérben.

Hirdetés

Újabb nem várt fordulat állt be James Franco életében. Közvetlenül azután, hogy a 2018-as Golden Globe-díjátadón megkapta a legjobb színész díját A katasztrófaművészért, nem kevesebb mint öt nő állt elő különféle szexuális zaklatási vádakkal Franco ellen, amit aztán 2019-ben újabb vádak követtek. A pereskedés és az eljárás azóta is tart az ügyekben, és bár jelenleg nem tudjuk, mi az igazság, Franco egyik idáig elválaszthatatlannak hitt barátja, Seth Rogen nemrég nyíltan elvágta magát a színésztől.

Hirdetés

Sokáig az egyik legismertebb és legkedveltebb páros volt Franco és Rogen duója, akik olyan alkotásokban szerepeltek együtt, mint az Ananász Expressz, az Itt a vége, vagy éppen Az interjú, a filmek sora azonban úgy tűnik, hogy nem fog a jövőben bővülni. Rogen ugyanis nemrég egy interjút adott a Sunday Times Magazine-nak, amelyben elmondta, hogy többé nem áll szándékában közös projekten dolgozni James Francóval.

Csak annyit mondhatok, hogy megvetem a zaklatást és az abúzust, és eszem ágában sem lenne falazni egy ilyen embernek, ahogy tudatosan sem sodornék senkit olyan helyzetbe, ahol egy ilyen emberrel kell dolgoznia. És bár 2018-ban még azt mondtam, hogy lesz még közös munkánk Francóval, az igazság az, hogy nem fogok vele együtt dolgozni, és nem tervezek a jövőben sem.

Az interjúban azt is elmondta, hogy az elmúlt évek történései nem csak a munkakapcsolatukra volt hatással, de megváltoztatta a kettőjük közötti dinamikát és a baráti kapcsolatukat is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.