Hirdetés

Seth Rogen szerint már nem érdekli az embereket az Oscar-díj

|

A színész-producer-komikus ezt teljesen természetesnek találja.

Hirdetés

Seth Rogen a napokban adott interjút az Insidernek, melyben kendőzetlenül mondta el véleményét az Oscar-díj körüli hajcihőről. A mostanában már inkább produceri munkásságaival feltűnő (The Boys, Invincible, Preacher) színész elmondása szerint az Oscar-díjátadó nézettségének csökkenő tendenciája teljesen rendben van, és burkoltan képmutatással vádolta az Akadémiát, amikor annak tagjai problémaként tekintenek erre a trendre.

Hirdetés

Rogen így vélekedett: 

"Szerintem az embereket egyszerűen nem érdekli (a díjátadó). Ahogy engem sem érdekel, hogy ki nyeri az automobil díjátadót. Egyetlen másik iparág sem várja el mindenkitől, hogy érdekelje őket, hogy milyen díjesővel jutalmazzák magukat (az iparág képviselői). Talán az emberek elvesztették az érdeklődésüket. Egy darabig még követték az eseményeket, aztán ez abbamaradt. És mégis, miért kellene érdekelje őket?"

A 2021-es gálán 1974 óta a legkevesebben, 10,4 millióan követték élőben az eseményeket, melyet követően a díjátadó szervezői aggodalmukat fejezték ki. Rogen szavaival viszont sokan egyetérthetnek abban, hogy egyáltalán miért is elvárás, hogy ez a nézettségi szám új csúcsokra törjön, amikor rendre olyan filmeket díjaznak, melyeket csak egy szűk réteg tekint meg. Annak egy nagy része pedig csak azért tesz így, mert fülükbe jut, hogy Oscar-díjas filmről van szó.

Amióta kikerültek a 2022-es jelöltek, újfent össztűz alá került a gála, amiért az olyan közönségkedvenc alkotások, mint a Pókember: Nincs hazaút, vagy a Nincs idő meghalni még csak jelölést sem kaptak. Így pedig nehéz lesz bevonzani a nézőket úgy, hogy azok azt sem tudják, mégis milyen filmekért lehetne izgulni az este folyamán.

Ti mit gondoltok, leáldozott az Oscar-díjátadók kora vagy néhány újítással ismét egy közönséget bevonzó showműsor lehetne belőle?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.