Hirdetés

Seven Psychopaths - Utánozhatatlan vírusmarketing

|

Rendkívül mókás az, ahogyan reklámozzák a Seven Psychopaths című vígjátékot, melyben a Woody Harrelson alakította úriembernek ellopják a kedvenc ölebét és mindent megtesz annak felkutatásáért.

Hirdetés

Az igen csak különc történet szerint a Woody Harrelson alakította gengszternek ellopja a hőn szeretett kutyáját egy állástalan színész (Sam Rockwell), hogy ezzel segítsen egy profi kutyakereskedőt (Christopher Walken), akinek az a szokása, hogy az elrabolt ölebeket jelentős díj ellenében juttatja vissza tulajdonosukhoz. Farrell egy lecsúszott forgatókönyvírót alakít, aki ihlet hiányában Rockwellékkel lóg, hogy befejezhesse Seven Psychopats című írását. A rendező bevallása szerint a kutyakereskedők ötletét Jon Lovitz karakterétől kölcsönözte az Irány Colorado 2 című vígjátékból. A főbb szerepekben a teljesség igényével: Colin Farrell, Woody Harrelson, Sam Rockwell, Christopher Walken, Tom Waits, Abbie Cornish és Olga Kurylenko. A Seven Psychopaths vígjáték 2012. október 12-én kerül kiadásra a tengerentúlon, a hazai dátumról még nincsenek infók. A filmet Martin McDonagh (Erőszakik) írta és egyúttal rendezte is.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.