Hirdetés

Sex Tape - Jason Segel és Cameron Diaz új vígjátéka

|

Egyszer már láthattuk együtt a Jason Segel és Cameron Diaz párost a Rossz tanár című vígjátékban, remélhetőleg következő közös vígjátékuk valamivel színvonalasabb lesz.

Hirdetés

Jake Kasdan, a Rossz tanár rendezője újra a Jason Segel - Cameron Diaz duót dirigálhatja, mit ad isten, ezúttal is egy vígjáték forgatásán. A Sex Tape című komédiában Diaz Segel feleségét alakítja majd, a sztori szerint egy rendkívül elfoglalt házaspár végre eljut odáig, hogy gyerekek nélkül, csak egymásra tudnak koncentrálni. Az együttlét egészen odáig fajul, hogy felveszik ágybabújásukat, majd másnap meglepődve veszik észre, hogy a felvétel köddé vált. A pár mindent megtesz annak érdekében, hogy lepedőakrobatikájuk emléke ne kerüljön rossz kezekbe, főleg ne az internetre zaftos házipornóként. A forgatókönyvet az Ilyen a formám szerzője, Kate Angelo írta, további infók jelenleg nem állnak rendelkezésünkre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.