Hirdetés

Shadowhunters címen él tovább A végzet ereklyéi széria

|

Hirdetés

A végzet ereklyéi: Csontváros 2013-ban érkezett a mozikba, ám korántsem lett olyan sikeres, mint ahogyan azt a stúdió és a készítők remélték. Egyszer már felröppent a hír, hogy televíziós sorozatként folytatódhat tovább a történet, de azóta sem derült ki semmi egyéb részlet, egészen mostanáig. A szériát az ABC Family csatorna vette át, ahol Shadowhunters címen fog majd futni a Cassandra Clare könyvein alapuló sorozat. A 13 epizódosra tervezett dráma szinopszisa így fest:

A hat bestseller fiatal felnőtt regény alapján készülő Shadowhunters (Árnyvadászok) a 18 éves Clary Fray-t követi, aki a születésnapján döbben rá, hogy nem az az ember akinek gondolta magát: az Árnyvadászok, azaz félig ember, félig angyal hibridek, leszármazottja, akik démonokra vadásznak. Amikor az édesanyját, Jocelyn-t elrabolják, Clary a démonirtók világában találja magát, a misztikus Árnyvadásszal, Jace-el, és a legjobb barátjával, Simon-nal együtt. Most, hogy az élete tündérek, boszorkánymesterek, vámpírok és vérfarkasok között zajlik, Clary belső utazásra indul, melynek során megismeri a múltját és azt, hogy mit tartogathat számára a jövő.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.