Hirdetés

Shailene Woodley biztosan nem lesz benne A beavatott-sorozatban

|

Nem sok jót ígér a tervezett A beavatott-tévésorozat: a főszereplő már biztosan nem tűnik fel benne.

Hirdetés

Nemrég röppentek fel a hírek, hogy anyagi okokra hivatkozva A beavatott széria történetét nem mozifilmmel, hanem egy tévésorozat keretein belül fejezhetik be a készítők. Akkor még nem nagyon lehetett tudni, hogy a főszereplők mit szólnak ehhez az egészhez, de azt ezért sejteni lehetett, hogy nem repesnek az örömtől.

 

Hirdetés

A Tris-t alakító Shailene Woodley pedig már biztosan nem vesz részt a sorozat munkálataiban. Shailene egy interjú során tette világossá, hogy nem szeretne a televíziós befejezés részese lenni. Mint mondta: ő nem írt alá szerződést tévéműsorra, és még mindig abban reménykedik, hogy a stúdió meggondolja magát - pedig a Lionsgate már javában tárgyal az ügyben.

A többi színész közül eddig Miles Teller (Peter) és Ansel Elgort (Caleb) jelentette ki, hogy a tévés befejezésben biztosan nem fog szerepelni. A Tris szerelmét, Négyest alakító Theo James még nem nyilatkozott az ügyben, de nem lenne meglepő, ha ő is csak egy fejrázással reagálna a projektre.

A Veronica Roth bestseller-könyveiből készült széria azonban nem az első YA-franchise lenne, amely hasonló sorsra jut. Hasonlóképp járt Cassandra Clare A végzet ereklyéi című műve, ami a nem túl izmos mozis teljesítmény után a tévéképernyőkön landolt: az Árnyvadászok (Shadowhunters) című sorozatnak jövőre jön a második évada, és bizony itt is teljesen le kellett cserélni a szereplőgárdát.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.